Friday, December 01, 2006

Ouders en Philip op bezoek!

DSC03475.jpg

25 en 26 November zijn m'n ouders en Philip in London geweest! Ondanks het feit dat ze maar 1 nachtje gebleven zijn, hebben ze een hoop kunnen zien. Zaterdagmorgen heb ik ze opgehaald van Marble Arch (tussen Oxford Street en Hyde Park) nadat ze daar met de bus uit Luton aangekomen waren. Vervolgens even rondgewandeld in Notting Hill. Daarna een Tube naar St. Pauls Catheral gepakt. Tot grote opluchting van Philip hier maar kort binnen geweest. Vanaf daar via de Millenium Bridge naar de Tate Modern gewandeld, uiteraard ook even bezoek gebracht aan deze voormalige Power Plant. Via een toeristische route zijn we naar mijn kamer gewandeld.
Na mijn decadente onderkomen geinspecteerd te hebben, zijn we via de Thames oever helemaal naar de Tower Bridge gewandeld. Vervolgens van London Bridge, naar Picadilly Circus om Oxford Street en Regent Street aan te kunnen toen.
Even een Tube gepakt naar Harrods (Knightsbridge) om daar te kijken, maar vooral niets te kopen. Na wat drankjes bij Starbucks een Tube naar Leicester Square gepakt om daar in een Pub wat te eten. Was erg gezellg om eindelijk weer eens met z'n 4'en aan tafel te zitten!

De volgende dag ook nog het een en ander ondernomen. Onder andere de National Gallery (Travalgar Square). Westminster en Downing Street bezocht. Na een sub bij Subway en koffie bij Starbucks was het tijd om weer naar Marble Arch te vertrekken zodat Rob, Jos en Philip hun vlucht naar ons onbestuurbare landje konden pakken.



DSC03408.jpg

Philip op de Millenium Bridge. St. Pauls op de achtergrond.

DSC03485.jpg

Rob en Jos met Travalgar Square op de achtergrond.

DSC03429.jpg

Tower Bridge

Vorige week met een aantal studiegenoten aan een voetbaltoernooi voor een goed doel meegedaan. Wat dat goede doel nu precies was, is me niet duidelijk geworden. Leuke gelegenheid om weer wat studiegenoten voor te stellen:


DSC03550.JPG Jaime (Spanje)

DSC03554.JPG Dominik (Zwitserland)

DSC03551.JPG Daud (Somalie, Zweden, UK)